JK Software

Λίγα λόγια για εμάς

H JK Software δημιουργήθηκε το 2010 και έχει αφιερωθεί στον χώρο των συστημάτων εφαρμογών και πληροφορικής με σταθερή ανάπτυξη και πορεία. Αποτελείται από μία εξειδικευμένη ομάδα 5 ατόμων με μεγάλη αγάπη και δημιουργικότητα για αυτό που κάνουν.

Ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά της εταιρείας μας είναι ο τρόπος λειτουργίας της ομάδας μας. Όλοι δουλεύουν με τηλεργασία, κάτι που προσφέρει πολλά οφέλη τόσο για στους εργαζομένους όσο και για την εταιρεία. Η τηλεργασία επιτρέπει στους εργαζομένους να εργάζονται από οπουδήποτε, ενισχύοντας την ευελιξία και την αποδοτικότητά τους.

Η JK Software ξεχωρίζει για την καινοτομία που εφαρμόζει στις υπηρεσίες της αλλά και στον τρόπο λειτουργίας της ομάδας της. Με εστίαση στην ποιότητα και την αποδοτικότητα, η εταιρεία μας συνεχίζει να αναπτύσσεται και να καταξιώνεται στον χώρο των τεχνολογικών λύσεων.

ΟΙ ΑΡΧΕΣ ΜΑΣ

Ικανοποίηση Πελατών

Μια από τις βασικές αρχές μας είναι η διασφάλιση της σωστής εξυπηρέτησης των πελατών μας καθώς και η διαπεραίωση των εργασιών που ζητάν από εμάς. 

Αξιοπιστία

Ελέγχουμε καθημερινά τα συστήματα μας ώστε να διασφαλίσουμε την άρτια λειτουργεία τους.

Καινοτομία

Η ομάδα μας αναζητάει λύσεις που εφαρμόζουν στα αιτήματα των πελατών μας που πολλές φορές μας οδηγεί σε νέα μονοπάτια.

ΓΙΑ ΕΜΑΣ

Η Ομάδα μας

Γνωρίστε τα μέλη της ομάδας της JK Sofware

Δημήτρης Καρβούνης

The big boss

Σεβαστή Αχιλλιά

Η ομιλητική

Νίκος Χαρίτος

Ο άμεσος δράση

Τζίμης Μπουτίνη

Ο νέος

Ελένη Δαμιανίδου

Η ευθυγραμμισμένη

Oliver

Ο πιο σημαντικός!
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
John Doe
Designer
Είμαι μία χαρούμενη και ενθουσιώδη προσωπικότητα με αγάπη για το χορό και τις μικρές αποδράσεις. Η ενδυνάμωση που αποκομίζω από την εργασία μου πηγάζει από την αγάπη μου για την επικοινωνία και την αναζήτηση λύσεων. Η χαρά που νιώθω όταν προσφέρω λύσεις και βοήθεια στους άλλους με εμπνέει και με κάνει να θέλω να συνεχίσω να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό.
Σεβαστή Αχιλλιά
Εξυπηρέτηση Πελατών
Όταν δεν ασχολούμαι με κώδικα, πιθανώς να βρίσκομαι σε κάποιο ταξίδι να εξερευνώ νέα μέρη, να χαλαρώνω με φίλους ή να παίζω video games!
Νίκος Χαρίτος
Back - End Developer
Λατρεύω τη μουσική, το gaming και τα βιβλία. Λίγο πολύ μ’ αρέσει να ζω στον κόσμο μου. Αγαπώ το front – end γιατί είναι συνδυασμός πολλών διαφορετικών πραγμάτων, ενώ παράλληλα δεν χάνεις την επαφή με τον ανθρώπινο παράγοντα.
Ελένη Δαμιανίδου
Front-End Developer
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
John Doe
Designer
Γουφ!
Oliver
CEO
Η JK με νούμερα

Ο εξατομικευμένος τρόπος προσέγγισης είναι το κλειδί της επιτυχίας μας

2010
ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΣΗΣ
2000
ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ
6
ΜΕΛΗ
750
ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΑ PROJECT
Η JK με νούμερα

Ο εξατομικευμένος τρόπος προσέγγισης είναι το κλειδί της επιτυχίας μας

2010
ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΣΗΣ
2000
ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ
6
ΜΕΛΗ
750
ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΑ PROJECT

Επικοινωνήστε μαζί μας για να ανακαλύψουμε και να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και θα γνωρίσετε και εσείς το επίπεδο της ομάδας και την ποιότητα των υπηρεσιών της JK Software.

Γιατί όμως να επιλέξω την JK Software;

Η ομάδα της JK Software αποτελείται αποκλειστικά από άτομα που είναι ασυναγώνιστα στον τομέα τους, με πολλές γνώσεις, μεγάλη εμπειρία και ατέλειωτο μεράκι.

Το αποδεικνύουν οι δεκάδες ευχαριστημένοι πελάτες και συνεργάτες μας αλλά και οι πιστοποιήσεις που κατέχουμε για όλο το φάσμα των υπηρεσιών που προσφέρουμε.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Άμεσα ένας εκπρόσωπός μας, θα απαντήσει στο αίτημά σας!