Γνωριμία Με Την JK Software

Και ποιοι είμαστε εμείς;

Εμείς είμαστε η JK Software. Μια εταιρεία αποτελούμενη από έμπειρους ανθρώπους στον χώρο της τεχνολογίας και της μηχανογράφησης των επιχειρήσεων.

Που βρισκόμαστε;

Η έδρα της εταιρείας μας βρίσκεται στην Αθήνα ωστόσο αυτό δεν αποτελεί εμπόδιο για εμάς καθώς έχουμε αρκετούς πελάτες σε διάφορα μέρη της Ελλάδας όπως και στο εξωτερικό.

Με τι ασχολούμαστε;

Εξειδικευόμαστε σε πολλές υπηρεσίες. Πάμε να τις αναφέρουμε επιγραμματικά και θα μιλήσουμε αναλυτικά για την κάθε μία σε εκτενέστερα άρθρα.
Ασχολούμαστε με τον χώρο της πληροφορικής και ότι περιλαμβάνει αυτός, αποστολές Sms και Viber, με την μηχανογράφηση μικρομεσαίων επιχειρήσεων, με την κατασκευή και βελτιστοποίηση e-shop, αυτοματισμούς σε επίπεδο αποθήκης και αναβαθμίσεις τεχνολογιών, προγράμματα διαχείρισης Courier, διαχείρισης πελατών, πωλήσεων και διάφορες άλλες custom εφαρμογές .

Γιατί κάποιος να επιλέξει την δική μας εταιρεία και όχι κάποια άλλη;

Στην εταιρεία μας πιστεύουμε στην άμεση και σωστή εξυπηρέτηση πελατών και στην παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας σε ανταγωνιστικές τιμές. Αφοσιωνόμαστε στο να είμαστε πάντα διαθέσιμοι καθώς και στην εκπόνηση των σχεδίων σας με τη μεγαλύτερη προσοχή στην λεπτομέρεια. Τέλος η εταιρεία μας δεν είναι μια εταιρεία που απλά παρέχει υπηρεσίες αλλά βρίσκεται δίπλα σας για να σας προσφέρει συμβουλές και υποστήριξη σε οποιοδήποτε σημείο της διαδικασίας. Ο σκοπός μας είναι να δημιουργούμε μακροχρόνιες σχέσεις με εσάς βασισμένες στην εμπιστοσύνη και στην αξιοπιστία.

Πως ξεκίνησε η εταιρεία μας και σε πιο στάδιο βρίσκεται σήμερα;

Η ιστορία της εταιρείας μας ξεκίνησε μετά από πολλές σκέψεις και πειραματισμούς και αυτό ήταν πριν περίπου 15 χρόνια!
Ήταν ένα όνειρο που γεννήθηκε από την ανάγκη να δημιουργήσουμε κάτι που θα έχει πραγματική αξία και θα μπορεί να προσφέρει στις επιχειρήσεις πραγματικές και ουσιαστικές λύσεις βάση των αναγκών τους, ώστε να βελτιστοποιήσουν την παραγωγικότητα τους.

Αρχίσαμε λοιπόν να δουλεύουμε σκληρά για την υλοποίηση των σχεδίων μας. Η αλήθεια είναι ότι αντιμετωπίσαμε πολλές δυσκολίες και προβλήματα , ωστόσο αυτά τα εμπόδια μας βοήθησαν στο να βελτιωνόμαστε και να μπορούμε να βρίσκουμε λύσεις για οποιοδήποτε προβλήματα και αν προκύψουν.

Οι πειραματισμοί μας, οι αναζητήσεις μας, οι ανατροπές και οι δοκιμασίες μας τελικά μας οδήγησαν σε μια εταιρεία που σήμερα είναι περήφανη για τις επιτυχίες της και την αξία που προσφέρει στους πελάτες της. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι έχουμε καταφέρει να δημιουργήσουμε μια καταξιωμένη ομάδα ανθρώπων που βρίσκονται συνεχώς στο πλάι σας σε οποιοδήποτε στάδιο εξέλιξης της ιδέας που έχετε.

Με συνέπεια, επαγγελματισμό και αγάπη για ό,τι κάνουμε, οι προοπτικές μας παραμένουν φωτεινές και πλούσιες για το μέλλον και μας δίνουν τη δύναμη να συνεχίσουμε να κινούμαστε προς τον στόχο μας.

Σήμερα η JK Software συνεχίζει το ταξίδι της προς την κορυφή με δέσμευση, αφοσίωση και πάντα με όραμα για μεγαλύτερη επιτυχία.
Συνεχίζουμε να εργαζόμαστε πάνω σε καινοτόμες ιδέες , να ακούμε τις ανάγκες των πελατών μας και να προσαρμόζουμε τις υπηρεσίες μας αφουγκράζοντας τις ανάγκες της αγοράς.